Pages

22 November 2012

PADA HARI BESDAY BU....

Assalammulaikum...

haaaa.... tgk tajuk mcm pelik plakkan...
ape maksud nyer...
okla meh nak bagitahu...
smlm adalah besday mama lela.... :)
 yang ke brape eh?
yang ke 29 tahun.... huhuhuhu dah tua...
umur yang terkahir utk angka 2.... :(

ape pun smlm mama lela cuti sbb ada hal dgn pengasuh...
so mama lela amik la cuti utk jaga lela...
so nak di jadikan cerita...
pagi2 lps solat subuh mama lela trus ter pk...
tak pernah seumur hidup mama lela ni wat kek utk besday sendiri...
tetibe terdetik nk try resepi kek ni yang kawan mama lela bagi....
ala bukan kek ape pun... kek marble jer...
nasib menjadik...


 nila hasilnyer...
okla kan...  bagi org yg baru belajar pegang oven...
(tp sorry la yer gamba jer...)

dan nak dijadikan cerite....
rupenyer...
smlm abah lela nk wat surprise utk besday mama lela di opis....
abah lela dah booking teddy bear dlm basket roses ni sblm besday mama lela... so dia xterfikir yang mama lela akan cuti...
so dia dispacth kan gift ni kat opis mama lela smlm....
tp mama lela cuti... huhuhuhu...



eeeiiiiiiii sukenyer......
special 
thank yoouuuuuuuu 4 abah lela & lela....
soooo sweeeeet....
love u abah lela....

mama lela terharu sesangat.... tp sayang mama lela tak dtg keje plak smlm...
kalu la mama lela yang sambut
teddy bear ni smlm....
iskh.... mau terkinje2 mama lela terime teddy ni kot...
dulu pernah skali abah lela bagi mama lela bunga ms besday....
tp ini yang pertama kali slps 3 tahun lebih kitorang khawin

iskh... gembire tak terkate la...
syok nyer...
inila bunga yang abah lela pernah bagi dulu tu...
romantik kan... heheheh :)

ok lepas aktvt baking td kan....
mama lela ajak tok ma lela & ch ayi g shoping...
kat mama kitorang shoping ni...
haaaaa


kat sogo la.... (xde tempat lain ker... heheheh)
ala kat sogo ni rs nye senang sikit... 1 bangunan tu... mcm2 ada...
pastu kalu mama lela shoping smlm on my besday...mama lela dpt 3x point....
kate membe sogo... so collect point la... heheheh

tgk la gaye anak dare tu shopping....
tgk2 barang tu mcm pandai jer nk shopping....
bile kat tingkat kanak2 tu...
bleh plak lela main sauk (tarik) jer pastu trus masuk bakul....
dah tu pilih yang mahal2 jer plak tu... 
ingt ibu kamu ni cop duit ker sayang.... bleh beli 1 supermarket tu.... iskh....
xleh layan ni.... nasib la kamu xfaham lagi kan...
tp nk dijadikan cerite semua yg dia sauk tu semua dia amik colour pink...
haaa amik ko mama lela.... xsuke sngt colour pink...
anak mu ini semuanye nak pink....
nasib la kamu gugurl lela...
bleh la mama layan citarase pink kamu tu sayang..........

okla last but not least...
the sweeet moment.... 
mama & lela slps penat ber shoping....
sayang anak mama ni....

so itu sahajalah aktv kami 
pada hari besday ibu....
tq sayang...
tq abah...
& tq tok ma serta chu ayie...
teman kan mama lela smlm...

notatitu : terima kasih kpd semua yang wish (sms,fb) kat mama lela....
sayang korang semua....

2 comments:

  1. Ouh yekeee.. Happy Besday Eijaaaaaaaa!! =)

    ReplyDelete
  2. ye besday sy smlm.. trime kasih yer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...