Pages

08 July 2012

*** My 1st Give Away ***

Assalammualaikum...

Seperti yang dijanjikan... hari ni mama lela nak buat 1 GiveAway (GA) yang pertama,  bertajuk 

*** My 1st GiveAway ***



Syarat-syaratnyer :
Care - carenye senang sahaja, korang buatla seperti berikut ye...:-
  • GA ini terbuke kepada semua bloger yang berwagenegara malaysia sahaja....
  • Buatkan 1 entri bertajuk *** My 1st GiveAway ***
  • Perlu jadi follower Blog ini yer...
  • Copy Banner dan Link kan ke Entri *** My 1st GiveAway  *** ni.
  •  Jawab 2 soalan mudah dibawah....
  • Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah  ni nanti yer. 
kalu korang berminat korang bolehla try yer... jgn risau k... soalannye senang jer... sbb semua soalan ni punyai jawapan di dalam blog ini juga... cume korang kene try cari je k... 
untuk soalan yang ingin aku tanye adalah :
  1. Siapakan nama Puteri tunggal Blogger ini...? Nama nye mestilah dieja dengan tepat yer... 
  2. Bilakah tarikh Lahir Puteri Blogger ini ?

Ok untuk jawapan bagi 2 soalan ni, ada peraturannya.... korang perlu menjawab dlm ruangan komen yg korang link kan entri korang tu tau, jgn risau ruangan komen ni xkan di siarkan @ dipamerkan selagi x sampai tarikh tutup GA ni.. so xdela jawapan korang terdedah... 

Untuk pengetahuan korang setiap GA 4 sure ada hadiahkan, nama lagi GiveAway... tp aku akan bagitahu kemudian yer...

Dan tarikh tutup untuk My 1st GiveAway ni adalah pada 8 Julai 2012 ye...
dan pemilihan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2012. 
dan pemenang akan dipilih berdasarkan peserta yg paling awal menjawab dengan tepat semua soalan2nye yer...



Semoga tuah menjadi milik korang ye!
Selamat mencube.....

32 comments:

  1. nak jugak joint..hehehe

    Nama : Nurlaila Syakirah Binti Khairul Anuar

    Lela dilahirkan pada pada jam 10.55 pg bersamaan 16 april 2010.Hari jumat.Berat 3.04kg

    link giveaway : http://jasfyra.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... akak org pertama yang komen... rezki akak...
      dpt 1st prize....

      Delete
  2. Hai, nak join GA ni !!!~

    Jawapan :

    1) NurLaila Syakirah
    2) 16 April 2010

    Link : http://msieda.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    TQVM~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... eida dpt 2nd prize.... suke tak?

      Delete
  3. joint....

    1. NURLAILA SYAKIRAH BINTI KHAIRUL ANUAR

    2. PADA 16. 4.2010 HARI JUMAAT PUKUL 10.55 PG

    link :http://azievee.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... azievee dpt 3rd prize...
      kan saya kata awak ada rezki.... suke tak...?

      Delete
  4. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html
    join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan tidak dibuat diruangan komen ini...

      Delete
  5. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/my-1st-give-away.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry yer... jawapan tidak dibuat di ruangan komen ini....

      Delete
    2. ala ye ke...patut la xdapat..xpe la xadk rezeki... :(

      tahniah bg yg menang

      Delete
  6. joined !

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    Jawapn pertama : NURLAILA SYAKIRAH
    Jawapan kedua : 16 APRIL 2012 PADA PUKUL 10:55 PAGI

    hope menang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry yer... jawapan no 2 tu salah saya tanya tarikh lahir, awak salah tahun... lela lahir tahun 2010 bkn tahun 2012 yer...

      Delete
  7. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html
    maaf saya kurang faham apa yang akak nak. ok ni jawapan nya: NURLAILA SYAKIRAH
    jawapan nya: 16 april 2010
    tapi link yang saya ada bagi tadi tu sama je cuma saya ada edit sket entri saya :) maaf ye kak, tak faham sikit. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... memang rezki awak la...

      Delete
  8. http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    1.NURLAILA SYAKIRAH
    2.pada jam 10.55 pg bersamaan 16 april 2010...hari jumaat

    ReplyDelete
  9. hai..salam kenal...jom singgah blog saya...

    ReplyDelete
  10. http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    1.NURLAILA SYAKIRAH
    2.16 april 2010

    ReplyDelete
  11. tiera join setelah mencari jawapan..hikhik


    Siapakan nama Puteri tunggal Blogger ini...? Jawapan: NURLAILA SYAKIRAH
    Bilakah tarikh Lahir Puteri Blogger ini ? Jawapan: 16 april 2010


    http://kisahamrara.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. join

    http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    1. NURLAILA SYAKIRAH
    2. 2 thun 2 bln

    hrap2 tepat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry yer... jawapan awak untuk soalan no 2 tu salah... saya tanya bile tarikh lahir lela, bukan brape umur lela... sorry yer...

      Delete
  13. Salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/my-1st-giveaway.html

    1.Jwpn pertama
    NURLAILA SYAKIRAH

    2.Jwpan kedua.
    16 APRIL 2010.Hari Jumaat,pukul 10.55 pagi.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  14. Salam nak join. Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

    http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway.html

    Jawapan:
    1.NURLAILA SYAKIRAH
    2.16 April 2010

    ReplyDelete
  15. saya join

    jawapan di sini :

    http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry jawapan tidak dibuat diruangan komen ini, dan link yang awak bagi tu xdapat nak dibuka.... sorry yer...

      Delete
  16. http://nadhdiya.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway.html

    JAWAPAN 1. NURLAILA SYAKIRAH
    JAWAPAN 2. TARIKH LAHIR 16 APRIL 2010

    harap2 menang la...
    tp susah dh lambat kan..
    redha jer laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yer... org kate kalu ada rezki xkemana... walaupun awak last... tp ada rezki... trima kasih sudi joint GA ni... hapefully u r happy....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...