Pages

29 June 2012

~ Hadiah utk My 1st GiveAway ~


Assalammualaikum...



hi...
ape kabar...
sorry la yer lambat sngt mama lela ni nk msk kan entry utk hadiah ni kan...
mesti korang tertunggu-tunggu aperla hadiah yang akan mama lela ni nak bagi kan...

sebelum tu mama lela nak bagi tahu dulu... 
ini hadiah xde pilih kasih punye k...
seperti yang dijanjikan hadiah  akan diberikan kepada 
pemenang yang menjawab soalan yang paling awal yang menjawab dengan tepat yer...
terbuke kepada semua..
memang xde pilih kasih punye...
cume bergantung kpd sesiapa yg paling awal... 
siape dulu... dia menang dulu la...
yang kemudian dapat hadiah pun yang kemudian la yer...

semua jawapan mesti tepat & mengikut semua syarat2 GA ini...
kalu ada yang x link @ x mengikut Syarat2 GA ini...
 menyebabkan xdapat mama lela nk jumpe link korang jgn mara eh...
ternyata mama lela ni baru belajar...
kalu korang x buat betul2 mengikut syarat2 GA ni...
memang mama lela xpandai nk adjust...
so sorry sesangat tau...

ok meh kiter citer ape hadiahnyer eh...

untuk pemenang bertuah akan mendapat 
1st prize : 1 brg kosmetik MAC + Goody Bag ***
2nd & 3rd prize :  1 Fridge Magnet setiap seorang + Goody Bag ***
4 - 7 prize : Goody Bag ***
8 - 10 prize : Goody Bag jg tp **

haaaaa banyak kan...
act ada lagi hadiahnyer bg tempat 10 keatas tu...
tp stakat ni mama lela update yg top 10 prizes dulu k....
bagi korang semua TERUJA sikit... 
so kepada saper2 yang berniat nak join ni tp blm wat entry lagi sila la cepat2 join eh...
sementare belum tamat tempoh...
Insyaallah ada hadiah untuk semua k....

haaa sblm terlupe...
bagi hadiah 1st, 2nd & 3rs tu...
memang brg ori k kosmetic tu...
xde beli2 kt pasar tu...
& yg FM ( fridge Magnet ) tu,
adalah hadiah dari
tempat percutian terbaru yang mama lela akan pergi lagi 2 minggu ni tau...
& kalu diizinkan Allah swt...
di dalam Goody Bag tu pun mungkin ada cenderehati jg dr tempat prcutian tu...
Insyaallah...

kalu hadiah2 diatas tu xmenarik
jangan mara eh....
mama lela minta maaf bebanyak k...
1st GA ni...
memang xde saper2 pun sponser k...
mama lela sponser sendiri semuanye...

okla mama lela ucapkan
SELAMAT MENCUBA DAN SEMOGA BERJAYA YER...

2 comments:

  1. harap-harap jawapan betol... tp mesti x dapat top 3 sbb lewat reply...ngeee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...