Pages

25 May 2012

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS

ni lagi satu...
 jom sama2 kiter naik kan tarif blog kiter...
jom kite tingkatkan visitor & followers blog kite...
Jom kiter tambah Kenalan....

kalu nk joint click banner ni k...



** : sronok plak aku tgk blog mak jemah ada reramai follower...
sblm ni xpenah te pk pun...
yerla blog aku ni utk suke2 je, isi ms2 lapang...
tp xslahkan kalu nk try ni...
heheheheh.... **


11 comments:

  1. salam,tq tau sudi join,happy bw.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yer eizad....
      happy sesangat ni...
      :-)

      Delete
  2. Assalamualaikum , eyda dtg dari segmen yg sama . Salam perkenalan :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini dan folloe..^.^

    yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
    NINJA

    ReplyDelete
  4. best kan...harap-harap leh jagi blogger picisan...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh... ngikut jer sy ni kan... bnyk harapan ni.... heheheh

      Delete
  5. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan kepada Nur Asmida, Ninja, Jia & lily... trima kasih sbb sudi singgah blog ni... & jd follower....

    ReplyDelete
  7. sudah singgah and follow dr segmen yg sama..follow kite ea..

    ReplyDelete
  8. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...