Pages

16 April 2012

TODAY LELA **2 YEARS OLD**

tooo NURLAILA SYAKIRAH....

Syukur Alhamdulillah....

Sesungguh Arini anak mama dah genap 2 tahun...
Nurlaila Syakirah dah 2 tahun kamu yer arini sayang... dah besar sayang mama ni kan... kejap jer, pejam celik, pejam celik... dah 2 tahun dah sayang mama ni... mama rs mcm baru jer mama bersalinkan kamu ni... kadang2 mama ni duk pikir kamu ni kecik lagi agaknyer... mama xsedar yg kamu skrg ni dah faham semua yg mama buat, faham semua yg mama cakap, faham semua yang mama suruh & larang, cume kamu blm bleh berckp dgn lancar jer lg utk balas ape yg mama ckp kan... sorry sayang eh... mama bkn xnak memahami lela, tp mama terlupe yg kamu dah semakin membesar. Masa berlalu sngt pantas... mama xsedar yg kamu dah boleh memahami semua tu syg... tp percayala mama sayang sangat pada kamu....

Sesungguhnyer mama amat bersyukur, mama telah dikurniakan seorang cahaya mata yang sihat, cergas, cerdik dan comel seperti kamu sayang... kamu lah anugerah dari tuhan yang paling mama sayang... mama sentiase mendoakan yang terbaik buat kamu, mama arap kamu akan sentiasa sihat & cerdas selalu yer sayang. Tiada yang lebih mengembirakan mama selain melihat kami sihat & gembira selalu sayang. Mama akan cube memberikan yang terbaik buat kamu sayang... INSYAALLAH....

meh mama nak nyanyikan lagu utk lela : 

video
happy besday to you,
happy besday to you,
happy besday to laila
happy besday to you...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Nurlaila Syakirah
Allah selamatkan kamu

SAYANG LELA.... MMUUUUUAAAAHHHH....

kpd semua yang dah wish happy besday to lela trima kasih yer...
Org pertama yang wish besday adalah tok ma lela... malam tadi kul 9.30 tok ma dah call & nyanyi kan lela lagu appy besday... awal betul kan, mama pun blm wish lagi ms tu... lela cam faham jer... bkn main suke dia dgr tok ma nyanyikan tuk dia tu... tersenyum2 & berjoget2 dia masa tok  ma nyanyi tu.... terima kasih tok ma yer... 

mama bagi pihak lela mengucapkan terima kasih & kirim salam peluk cium dr lela utk semua yer...

Utk celebration besday lela kalu sempat mama wat ari minggu ni, kalu x mama wat hujung bln yer... sambutan tu kecil2 shj... tp insyaallah kalu jadi mama plan nk wat game skit utk spupu2 & kawan2 lela eh... kasi gembire2 skit... insyallah....

LELA....

P/s : HAAPPPPPYYY BEEESSSSSTTTTTDAY SAYANG.... MAMA LOVE YOU SOOOO MUCH.... MMMMUUUUAAAHHH... 

PIC to sumber mr.google....

4 comments:

  1. Happy 2 years lela!! muaaahhhh.... =)

    ReplyDelete
  2. Happy Besday Lela!! Jumaat ni besday maisarah lak! huhu~~ adiah pe weh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pn tgh pk nk bg gift ape utk lela nie... poning dah pala aku ni.... xtaula...ape nk bg eh....
      ko dah ada short list ker...?

      Delete
  3. thanx aunty eida & aunty nurul...
    lots of love, hug & kisses from lela 4 aunty berdua...
    mmmmuahhhh.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...