Pages

16 April 2013


 TO YOU
 NURLAILA SYAKIRAH

Alhamdulillah genap sudah 3 tahun umur anak ibu ni.....
kejap jer anak ibu ni dah 3 tahun... 
rasanye mcm br je ibu wish birthday kamu 2 tahun lalu....
alih2 arini kamu dah 3 tahun yer sayang...
cepat betul ms berlalu kan....

utk tahun ni besday lela jatuh ari kerja...
so mama lela xsempat nk prepare ape pun utk lela...
tp memula tu, mama lela plan nk smbut besday lela kt sekolah lela...
tp sbb abah lela nk pergi kursus khamis ni...
(yg mama lela di ajak utk ikut skali... ) :-P
so mama lela terpakse batalkan niat utk amik cuti & wat besday kat sekolah kamu tu...
so pening2 pk...
malam tadi dah alang2 g tido umah tok ma lela.... 
mama lela g la beli kek... 
kalu kt umah pajam... nanti sambut 3 org jer...
cian lela mesti xmeriah kan...
so mlm td lps blik keje trus ke warta... cari kek & ape2 yg bleh 
tp mama lela xsempat nak belikan hadiah utk lela...
(sbnrnye blum jumpe yang sesuai... :) )
kalu beli baju rsnye dah bnyk sngt kot baju lela...
nk beli mainan...
rsnye xde besday pun ibu & abah beli kan mainan....
so ape yg patut mama lela bagi yer...?
banyak pening la....

sesungguhnye mama lela sangat2 bersyukur
dikurniakan cahaya mata secomel, secergas, secerdik kamu sayang...
tiada yang menggembirakan mama selain dari
melihat kamu mebesar menjadi anak yang sihat dan pintar sayang...
mama harap kamu akan terus dengan sikap yang positif dan berbudi bahasa...
& menjadi anak yang rajin, tidak degil, & tidak ingkar printah allah sayang...



ok la nanti mama lela update gamba lela potong kek umah tok ma lela eh...
kalu ada rezki balik dari ikut abah lela berkursus ni, mama lela wat besday party utk kamu yer...
insyaallah....


4 comments:

  1. 'Mama, lela nak ipad' lela kateee kat auntie ida.... hehehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. S.galaxy tab yg ada ni pun dia xmo main dah... mcmne....?

      Delete
  2. happy birthday! semoga panjang umur dan dimurahkan rezekiii.. semoga menjadi anak solehah

    ReplyDelete
  3. Trima kasih amal... amin...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...